Ingrediente:
Pentru 4-6 persoane:
4-6 rasoluri mici de porc(sau chiar si bucatele mici de carne- pulpa, fleica)
legume asortate de sezon(radacinoase plus legume verzi) sau o punga de 800g de mix de legume congelate(morcov, telina, cartof, fasole verde, conopida, praz, varza de Bruxelles)
100 g orez
1 frunza de leustean
o legatura de patrunjel tocat
200 ml bors sau 1 lingurita de bors magic
1 lingura pasta de ardei rosu dulce
sare
smantana si ardei iute pentru servit
Proces:
Spalam si apoi fierbem carnea in 4-5 l apa. Atunci cand carnea incepe sa cada de pe os, adaugam legumele, leusteanul, orezul si borsul. Dupa ce au fiert, scoatem din supa leusteanul, dregem de sare si adaugam patrunjelul tocat dupa ce oprim focul. Servim cu smantana si ardei iute.
No comments:
Post a Comment