Friday, November 22, 2013

Cotlet cu sos de mustar

Ceva delicios si satios sa va umple golul din suflet si din stomac intr-o zi rece de toamna sau iarna :)

Ingrediente: (pt 2 persoane)

4 cotlete de porc(cu sau fara os) de circa 2 cm grosime
500 gr cartofi noi
100 ml smantana/frisca lichida pt gatit
100g mustar cu boabe intregi( preferabil Dijon)

Proces:


Taiem cartofii in sferturi daca sunt mai mari sau in jumatati daca sunt mai mici, ii spalam bine, ii uscam si ii prajim in baie de ulei. Ii scoatem pe prosop de hartie si ii presaram cu sare de mare si piper proaspat macinat. Presaram cotletul cu sare si piper si prajim pe ambele parti. Pana carnea se odihneste, facem sosul. Punem intr-o tigaie mustarul si frisca si lasam sa bolboroseasca la foc mic cateva minute pana sosul de ingroasa putin. Dregem de sare si piper. Simplu, nu?


Pofta buna!!!

No comments:

Post a Comment