Exotic, aromat, sanatos.
Ingrediente:(pt 2 persoane)
4 fleuri de macrou
200g cus-cus
3 linguri de iaurt grecesc
1 catel de usturoi
1 lime
50g unt
condimente: coriandru boabe, chimin, boabe de mustar, boane de piper, sare, 2 felii de ghimbir, turmeric, 2 catei de usturoi, lei de masline
Proces:
Spalam pestele, il uscam si crestam pielea. Punem condimentele de mai sus in mojar si pisam bine. Cu pasta obtinuta (cam 2/3) ungem pestele bine. Prajim pestele in putin ulei cu pielea in jos intai, apoi intoarcem cand pielea devine crocanta. Scoatem pestele pe un servet de hartie. Preparam cus-cus-ul conform instructiunilor de pe pachet. Cat este fierbinte adaugam untul si restul de pasta de condimente. Iaurtul il amestecam cu 1 catel de usturoi pisat si sare dupa gust. Servim cus-cus-ul cu felii de lime, iar pestele cu sos de iaurt.
Posta buna!!!
No comments:
Post a Comment