Tuesday, October 23, 2012

Pulpa de pui dezosata cu ciuperci si branza Gauda

Aceasta rateta este foarte rapida si usor sa facut.Sa nu mai spun ca este si foarte delicioasa si savuroasa. Asa ca ,daca aveti doar 30 de minute la dispozitie sa gatiti si vrei sa impresionati, acesta este reteta perfecta.

De ce avem nevoie?


  • 1 kg pulpe superioare de pui dezosate si desfacute fluture(ca pt gratar)
  • 1 borcan mare de 800 gr de ciuperci taiate felii
  • cate doua felii de branza Gauda(gasiti la supermanket)pentru fiecare pulpa de pui
  • sare, piper
  • cartofi piure ca si  garnitura(puteti folosi si orez cu legume sau orice alta garnitura preferati)

Cum procedam?

    
     In primul rand dam drumul la cuptor pe 200* C. Luam o tava de teflon sau de sticla Yena, ungem cu putin ulei, si asezam pulpele dezosate si condimentate una langa alta.Deasupra asezam o gramajoara de ciuperci pe fiecare pulpa si terminam cu cate doua felii de branza. Mai presaram putina sare si piper. Dam la cuptor cam 25- 30 min pana cand pulpele se rumenesc iar branza s-a topit.
 Servim cu cartofi piure si o salata de verdeturi. Nu v-am spus ca e usor?

                    Pofta buna!!!

No comments:

Post a Comment