De ce avem nevoie?
- 1 kg pulpe superioare de pui dezosate si desfacute fluture(ca pt gratar)
- 1 borcan mare de 800 gr de ciuperci taiate felii
- cate doua felii de branza Gauda(gasiti la supermanket)pentru fiecare pulpa de pui
- sare, piper
- cartofi piure ca si garnitura(puteti folosi si orez cu legume sau orice alta garnitura preferati)
Cum procedam?
In primul rand dam drumul la cuptor pe 200* C. Luam o tava de teflon sau de sticla Yena, ungem cu putin ulei, si asezam pulpele dezosate si condimentate una langa alta.Deasupra asezam o gramajoara de ciuperci pe fiecare pulpa si terminam cu cate doua felii de branza. Mai presaram putina sare si piper. Dam la cuptor cam 25- 30 min pana cand pulpele se rumenesc iar branza s-a topit.
Servim cu cartofi piure si o salata de verdeturi. Nu v-am spus ca e usor?
No comments:
Post a Comment