De ce avem nevoie: (pentru 4 persoane)
1 kg piept de pui dezosat si taiat cubulete1 conserva fasole rosie sau neagra
250 g orez cu bobul lung
200 g fasole verde (congelata)
1 conserva mica de porumb
1 ardei rosu gras taiat cubulete
2 catei mari de usturoi
cam 1 l supa de pui
chilli dupa gust(pudra sau fulgi)
rosii cherry si castravete verde pentru salsa
branza Cedar razuita
Cum procedam?
Calim in putin ulei usturoiul taiat marunt si ardeiul rosu. Adaugam puiul cubulete. Cand puiul a prins putina culoare adaugam orezul spalat,porumbul, fasolea si fasolea verde. Adaugam supa de pui cat sa acopere totul(mai adaugam pe parcurs daca e nevoie pentru ca orezul sa fiarba). Intre timp taiem rosiile cherry in sferturi si castravetele in cubulete mici, le dregem de sare si adaugam putin ulei de masline(recomand prepararea salsei cat mai aproape de momentul in care mancati preparatul pentru a se mentine legumele crocante).Cand puiul si orezul au fiert dregem de sare si piper si adaugam praf sau fulgi de chilli dupa gust.
Servim cu salsa deasupra si Cedar razuit.
No comments:
Post a Comment